21 Mart 2012 Çarşamba


www.abb.web.tr
 
ABB  MOTOR SÜRÜCÜLERİ



ABB Motor Hız Kontrol Cihazları / Motor Sürücüleri

ACS 150 Basit Makina AC Sürücüleri :



ABB
Basit Makina AC Sürücüleri ( Komponent Sürücüler ); makina imalat sektörüne hitap edecek şekilde üretilmiş olup, fanlar, konveyörler, pompalar, kapı kontrol sistemleri, malzeme taşıma gibi alanlarda uygulanabilmektedir.

Seri üretimler için sürücüye daha hızlı ve daha kolay parametre yüklenmesine ve devreye alınmasına olanak sağlayan FlashDrop özelliği ile kullanışlı ve dayanıklı sabit kontrol paneli ile öne çıkan ACS 150 ABB Sürücü Modellerindeki dahili potansiyometre ile kolay hız ayarı yapılabilmektedir.

Dahili EMC Filtresi ile ek alan, süre, parça yada maliyet gerektirmeyen ACS 150 Sürücüler, Dahili Fren Kıyıcı ile de bu özelliklerini desteklemekte ve ayrıca basit kablo bağlantısı sağlamaktadır. Dahili Fren Kıyıcı ile %100 frenleme kapasitesi sağlanmaktadır.

Daha az servis hizmeti ve daha uzun kullanım ömrü sağlayan ACS 150 ABB Sürücü Modelleri size etkin pano alanı kullanım kolaylığı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.
 
ACS 350 Genel Makina AC Sürücüleri :
























ABB
Genel Makina AC Sürücüleri ; makina imalatına yönelik olarak tasarlanmıştır. Seri üretim yapılan işletmelerde her bir ürün için harcanan süre son derece önemlidir. Bu yüzden ABB Sürücüler; kurulum, parametre ayarları ve devreye alma konuları açısından en hızlı sürücüler olacak şekilde üretilmiştir.

Seri üretimler için sürücüye daha hızlı ve daha kolay parametre yüklenmesine ve devreye alınmasına olanak sağlayan FlashDrop özelliği ve ardışıl programlama özelliği ile eşsiz uygulama seçenekleri sunan ACS 350 model ABB Sürücüler; mümkün olduğunca kullanıcı dostu ve son derece akıllı bir motor hız kontrol cihazı olacak şekilde üretilmiştir.

ABB Sürücüler, en zorlu ihtiyaçların karşılanması amacıyla çok çeşitli fonksiyonlar sunmaktadır.

ABB genel makine sürücüleri, çok çeşitli makine uygulamalarının ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır.

ACS 350 model ABB Sürücüler, gıda ve meşrubat, malzeme taşıma, tekstil, seramik, kağıt hamuru ve kağıt, baskı, kauçuk ve plastik, ahşap işleri, su ve atık su sektörlerinde başarı ile kullanılmaktadır.
Özellikle makinenin toz, nem ve kimyasal temizlik maddelerine maruz kaldığı koşullarda pervaneler, pompalar, fanlar ve taşıyıcılar için son derece uygundur.

Soğutma bloğundaki soğutma kanalları yukarıdan aşağıya kadar tam olarak açıktır, yani kolayca yıkanabilirler ve yüzeylere toz yapışması engellenir. Nemli ve tozlu ortamlara direnç sağlamak amacıyla plastik bir pencere içinde bir kullanıcı kontrol paneli tasarlanmıştır. Ayrıca, sürücünün içinde yer alan soğutma fanı harici soğutma fanı ve ilgili hareketli parçalar için bakım ihtiyacını ortadan kaldırmaktadır.

ACS 350 Model ABB Sürücüler, 2 Yıl Tam Garanti ve Teknik Servis Desteği ile satışa sunulmaktadır.
 

ACS 550 Standard AC Sürücüler :












ABB Standart AC Sürücüler ; ABB standart sürücüler birçok sektörde kullanılabilir. Tipik uygulamalar arasında pompa ve fan uygulamalarının yanı sıra, taşıyıcı bantlar gibi sabit tork kullanım uygulamaları sayılabilir. ABB standart sürücüler, montaj, devreye alma ve kullanım kolaylığı gerektiren, karmaşık mühendislik içermeyen uygulamalar için ideal bir çözümdür.

ACS 550 Model ABB Sürücünün Gelişmiş kontrol panelinde, sürücünün kolay programlanması için çok dilli alfa nümerik ekran bulunur. Kontrol panelinde, kullanıcıya rehberlik etme amacıyla çeşitli asistanlar ve bir dahili yardım işlevi bulunmaktadır. Buna, hataları kaydetmek ve sürücünün start/stop gibi kontrollerinin gerçekleştirilmesi için kullanılan gerçek zaman saati de dahildir. Kontrol paneli, yedekleme ve başka bir sürücüye yükleme amacıyla parametrelerin kopyalanması için de kullanılabilir. Geniş grafik ekran ve fonksiyonel butonlar sayesinde, parametre izleme ve geçişler son derece kolaydır.

Tüm sektörlerde amaç ortaktır: mümkün olan en düşük maliyetle üretim randımanını maksimum seviyeye taşırken nihai ürün kalitesini en yüksekte tutmak. ABB’nin temel hedeflerinden biri tüm ABB ürünleri için öngörülebilir, güvenli ve düşük maliyetli bir şekilde optimum kullanım ömrünü sağlayarak müşteri süreçlerinin çalışma sürelerini maksimum seviyeye taşımaktır.

ABB alçak gerilim sürücüleri için sunulan servisler müşterinin ilk araştırmayı yaptığı zamandan sürücünün atılmasına veya geri dönüşümüne kadar değer zincirinin tamamını kapsar. Değer zinciri içinde ABB eğitim ve öğrenme, teknik destek ve sözleşmeler sağlar. Bunun tamamı dünyanın en kapsamlı sürücü satış ve servis ağlarından biri tarafından desteklenir.













ABB Sürücüler, en zorlu ihtiyaçların karşılanması amacıyla çok çeşitli fonksiyonlar sunmaktadır.

ACS 550 Model ABB Sürücüler, 2 Yıl Tam Garanti ve Teknik Servis Desteği ile satışa sunulmaktadır.


 ABB Sürücüler hakkında daha detaylı bilgi için :    


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder